Termeni și condiții

  TERMENI ȘI CONDIȚII

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați acești termeni și condiții în totalitate. Accesul/ vizitarea acestui site de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și implică acceptul dumneavoastră explicit cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Conținutul tuturor paginilor din acest site este proprietatea S.C. WATELI SOUTH SOLUTIONS SRL.

S.C. WATELI SOUTH SOLUTIONS SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

Toate materialele (incluzând – fără limitări – articole, texte, imagini, bannere, logouri, design etc) conținute în acest site sunt protejate de legile copyright-ului și ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate, distribuite, vândute, transmise sau publicate fără acordul scris al S.C WATELI SOUTH SOLUTIONS SRL. Este interzisă copierea, distribuția, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu obținute de pe acest site. Este interzisă modificarea oricărei informații (atât text, cât și foto sau video) conținute în paginile site-ului.

S.C. WATELI SOUTH SOLUTIONS SRL deține domeniul filtru-casnic.ro. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Prețurile produselor din acest site pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs sau a finaliza o comandă. Produsele sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. Nu putem oferi nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc, în ce privește faptul că nu putem garanta potrivirea lor unui anumit scop, nemenționat în fișa tehnică sau în descrierea produsului.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Societatea și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții mărcii importate.

De asemenea, clientul înțelege și acceptă că avem dreptul ca, în cazul anumitor erori apărute pe site, legate de prețuri sau de produse (descrieri, foto), să retragem comanda și să returnăm banii.

CONTUL/ UTILIZAREA

În cazul creării unui cont pe acest site, vă asumați că sunteți de acord cu termenii și condițiile din acest document. Nerespectarea termenilor și condițiilor duce automat la închiderea contului și implicit la restricționarea accesului la anumite secțiuni ale site-ului. Crearea unui cont pe acest site necesită completarea de către dumneavoastră a unui formular de înscriere în care vor fi trecute câteva date personale obligatorii. Aceste date vor fi în mod obligatoriu actuale, clare și complete și vor fi actualizate ori de câte ori este cazul. S.C. WATELI SOUTH SOLUTIONS SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe site sau la anumite secțiuni ale site-ului în cazul în care informațiile furnizate se dovedesc a fi false sau neclare.
Înregistrarea prin cont și parolă implică anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: să creeze confuzii, să aducă ofense la adresa vreunei persoane sau grup de persoane, să conțină cuvinte obscene, numere de telefon, email și să nu aibă tente rasiale sau sexuale. Contul fiecărui partener este personalizat și totodată securizat prin cod și parolă. Este interzisă transmiterea, închirierea sau vânzarea datelor de accesare a contului (cod și parolă) către alte persoane. În cazul în care un partener ajunge la concluzia că, din diverse motive, datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Odată cu înregistrarea și deschiderea unui cont, devii partener și se consideră că ai citit și ai fost de acord cu termenii și condițiile din această pagină. Ca urmare revine în responsabilitatea partenerului:
– transmiterea către companie a materialelor obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defăimătoare, amenințătoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violează în orice fel drepturile persoanelor implicate.
– postarea pe site sau trimiterea pe e-mail-urile către departamentele societății a materialelor pornografice sau cu caracter obscen, a informațiilor confidențiale sau pentru care posesorul nu deține drepturi de autor.