Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Pentru buna desfășurare a colaborării cu parteneri sau vizitatorii acestui site, poate apărea necesitatea de a vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail și numarul de telefon etc. De asemenea, datele de mai sus pot fi colectate de un reprezentant al firmei în măsura în care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

Prin completarea și trimiterea formularelor puse la dispoziția vizitatorilor pe web-site-ul nostru, cu date personale , acestia își dau în mod expres și nemijlocit consimțământul asupra prelucrării acestor date în vederea realizării scopurilor/obiectivelor înscrise pe web-site  în legatură cu respectivul formular. S.C. Hidromotor Service SRL va utiliza aceste informații pentru a răspunde cererii de informații a vizitatorilor sau în scopurile care sunt prezentatate pe site. Pentru acest scop, aceste date pot fi utilizate pentru a contacta utilizatorii in scopurile pentru care acestia le-au furnizat.

Datele cu caracter personal furnizate de catre utilizator pe acest site nu vor fi transferate către nici o terță parte din afara S.C. Hidromotor Service SRL. Este posibil ca aceste informații să fie utilizate în timp pentru a contacta utilizatorii în vederea efectuării reviziilor periodice la echipamentele achiziționate.

Aveti dreptul să solicitați gratuit informarea, actualizarea,  ștergerea sau neprelucrarea datelor dumneavoastră personale printr-o cerere scrisă trimisaă la adresa de e-mail office@tratarea-apei.ro. Operatorul se obligă să răspundă solicitării dumneavoastră în maxim 15 zile de la data primirii cererii.