Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Pentru buna desfășurare a colaborării cu partenerii sau vizitatorii acestui site, poate apărea necesitatea de a vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi numele dvs., adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon etc. De asemenea, datele de mai sus pot fi colectate de un reprezentant al firmei în măsura în care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

Prin completarea și trimiterea formularelor puse la dispoziția vizitatorilor pe website-ul nostru, cu date personale, aceștia își dau în mod expres și nemijlocit consimțământul asupra prelucrării acestor date în vederea realizării scopurilor/ obiectivelor înscrise pe website  în legătură cu respectivul formular. WATELI SOUTH SOLUTIONS SRL va utiliza aceste informații pentru a răspunde cererii de informații a vizitatorilor sau în scopurile care sunt prezentate pe site. Astfel, aceste date pot fi utilizate pentru a contacta utilizatorii în scopurile pentru care aceștia le-au furnizat.

Datele cu caracter personal furnizate de către utilizator pe acest site nu vor fi transferate către nicio terță parte din afara WATELI SOUTH SOLUTIONS SRL. Este posibil ca aceste informații să fie utilizate în timp pentru a contacta utilizatorii în vederea efectuării reviziilor periodice la echipamentele achiziționate.

Aveți dreptul să solicitați gratuit informarea, actualizarea, ștergerea sau neprelucrarea datelor dumneavoastră personale printr-o cerere scrisă trimisă la adresa de e-mail office@tratarea-apei.ro. Operatorul se obligă să răspundă solicitării dumneavoastră în maximum 15 zile de la data primirii cererii.